69. rész - Kiss Fm -

Már javában ment a műsor. A rádiós műsorvezető, akivel beszélgetni fogunk, az előtérben várt minket. Hallani lehetett, ahogy felkonferálják Justin-t a rádióban:
-És nemsokára itt lesz a stúdióban a világ leghíresebb tinisztárja Justin Bieber!! És ez még nem minden. Ugyan is elkísérte őt szerelme Sophie Jordan!! A dal után velük folytatja a beszélgetést MPP. Maradjatok velünk, kitudja mikre derül fény...
(MPP a rádiós műsorvezető,aki beszélgetni fog velünk) A dal alatt, ami Justin As Long As You Love Me című dala volt, MPP elmondta, hogy milyen kérdésekre számíthatunk. Hogy alakul a magánélet, mi a helyzet a táncos karrieremmel,  hogy halad a Believe turné előkészülete, stb. Pár perc múlva már mi ültünk a mikrofonoknál. Nagyon izgultam, de tudtam, hogy Justin ott van és segít. Megfogtam a kezét és egész interjú alatt azt szorongattam.
-És már itt is vagyunk. A Kiss Fm-et hallgatjátok. Én MPP vagyok. A stúdióba érkezett éppen ebben a percben Justin Bieber és barátnője Sophie Jordan! Most velük fogunk beszélgetni egy kicsit. Vágjunk is bele... Hogy vagytok? Mi van veletek, vagy fogalmazzak úgy, hogy hogy van a Juphin pár? Egyáltalán tetszik nektek ez a név?
-Hello New York!! Itt JB! Hol is kezdjem... Nagyon jól vagyok. Nagyon szuperül alakulnak a dolgaim. Ennél jobb azt hiszem nem is lehetne. A név meg... Nekem bejön. ☺
-És Sophie, veled mi újság? Hogy viseled a betegséged?
-Hát igen. Elég fura, hogy nem járhatok, de most már alakul a dolog. Egyre jobban kezelem. És a kezelések is iszonyatosan sokat segítenek.
-Mesélj egy picit arról, hogy mi is játszódik, játszódott le benned, mikor megtudtad, hogy nem táncolhatsz. Elvégre az az életed. -kérdezte MPP-
-Viszonylag jól kezelem. Legalább is azt állítja az orvosom. Hiszek abban, hogy ez nem marad örök állapot. Minden erőmmel küzdök, hogy minden a régi legyen. És jó úton haladok.
-Justin! Mi a helyzet a Believe turnéval?
-Azt kell mondjam, hogy alakulunk. Nagyon jól mennek a próbák. A helyszínek is már megvannak. Már csak el kell induljon a show.
-Szuper. És most jöjjön pár rajongói kérdés. Tudnotok kell, hogy itt derül ki sok minden. De vágjunk is bele. Fernanda kérdezi: Hogy van Angel? Ő a világ legcukibb kiskutyája. Honnan jött a név?
-Nagyon jól van. Most nincs velem, de gondolom, hogy otthon játszik a játékaival. Amikor először megláttam az jött ki a számon, hogy angyali. Hát innen a név. -válaszoltam-
-Amy kérdése a következő: Voltatok már úgy együtt? Huu, de rámenős ez a kis csaj! Szóval?! -ennél a kérdésnél kicsit beparáztam, hogy mi lesz-
-Haha. Ez a magánéletünk része. Maradjon is az úgy gondolom. ☺ -válaszolta Justin magabiztosan-
-Rendben. És a következő: Hello! Igaz, hogy a nyakláncot Sophie adta neked? Ja és gratulálok a fél évhez. Legyen még sok! Puszi, Katy.
-Kösz Katy. Igen, Sophie adta Valentin napra. Most is viselem ha érdekel.
-Ennyi volt a rajongók kérdése. Itt MPP és a Kiss Fm-et hallgatod... Nos, egy utolsó kérdésem lenne. A TMZ egy olyan hírt közölt, hogy eljegyezted Sophie-t. Egy több köves gyűrűt helyeztél az ujjára. Mi ebből az igaz?
-Elég vicces, hogy egyesek mit képzelnek egy ártatlan gesztus mögé. Nem, hangsúlyozom, nem jegyeztem el Sophie-t. És igen, húztam gyűrűt az ujjára. De teljesen más szándékból. Egyik este elmentünk megünnepelni, hogy fél éve vagyunk együtt és ezért adtam neki azt a bizonyos gyűrűt. Szó sincs eljegyzésről.
-Szóval nincs kilátásban egy tini házasság?
-Nem. Nincs.
-Rendben van. Köszönjük, hogy eljöttetek és válaszoltatok a kérdésekre.
-Mi köszönjük, hogy itt lehettünk. -válaszolta Justin-
-Egy újabb dologban vehettem rész. Én köszönöm. -folytattam-
-Itt a Kiss Fm és MPP. Justin Bieber-t és Sophie Jordan-t hallhattátok. Ha lemaradtál volna róla, akkor a honlapunkon visszahallgathatod a Juphin párt. És akkor most jöjjön egy Justin sláger, ha már itt volt nálunk az előadó. Hamarosan folytatjuk a YouTube slágereivel. Maradjatok velünk!
És már ment is a Never Say Never.


Még egy kicsit beszélgettünk MPP-vel, de utána mentünk haza. Alig vártam, hogy hazaérjünk és lefeküdjek. Iszonyatosan ki voltam merülve. A titkos munka, a kezelés és a rádiós interjú. Elvették minden erőm. Alig, hogy a fejem hozzáért a párnához már aludtam is. Justin adott egy nagy cuppanósat a számra, azt még éreztem. De utána semmi. Reggel Justin szuszogására ébredtem meg. Ott aludt mellettem. Olyan aranyos és ennivaló volt. Angel amint meglátta, hogy mozgolódik valaki az ágyban ugatni kezdett. Gondolom éhes volt. Ráadásul Justin is felébredt Angel 'hisztijére'.
-Látod, hogy milyen rossz vagy... -néztem kicsit mérgesen Angel-re-
-Jaj, ne szídd már őt. Nem is miatta ébredtem fel. Miattad. Annyit tudsz nyöszörögni...
-Tényleg? Ne haragudj. -szomorodtam el-
-Te kis hülye. Már rég ébren voltam... Jaj ne csináld már. Vicc volt.
-Ezt visszakapod!
És párna csatázni kezdtünk. Minden tiszta toll volt. Tök romantikus volt. Egyik pillanatról a másikra Justin lefogta a kezem és mindenemet kényeztetni kezdte. Forró ajkaival össze-vissza csókolta a karom, a nyakam és a legérzékenyebb pontomat is, a hasamat. Azt hittem ott maradok annyira csikis volt. De Justin csak nem hagyta abba. Folytatta tovább. Már nem bírtam tovább. Legszívesebben kiugrottam volna az ágyból és elrohanok, de nem tudtam. Egyrészt annyira szorosan fogott Justin, másrészt járni nem tudok. Hát így indult a reggelem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése