66. rész - Valentin Nap_2 -

Az előtérbe érve egy kis fehér golyó gurult felém, ami ugatott. Azt se tudtam, hogy mi az. Egy ugató golyó?! Megpróbáltam felvenni, de nem ment. Justin abban a pillanatban felkapta és a nappaliba bevitte. Akkor láttam meg a cuki pofiját a kutyusnak. Fekete kis orra olyan ennivaló volt. 
-Hé! Hová viszed?
-Gyere és nézd meg! -én gyorsan Justin után gurultam. a kis szőrmók már a földön volt és engem bámult-


-Jaj de angyali a pofija. Olyan aranyos. Honnan van? -kezdtem babusgatni a kis ennivaló kutyulit-
-Emlékszel, tegnap mondtam, hogy van egy meglepetésem. Hát ő lenne az.
-Tényleg? Jaj köszönöm. -csókoltam meg- 
-Mit szólsz hozzá?
-Olyan kis ennivaló. Imádom. És azok a szemek... A te szemeidnél is jobban elbűvölnek.
-Na nee. Akkor elviszem. Nem hagyom, hogy ez a szőrmók elvegyen tőlem. -nevetett Justin-
-Ne adódj. Nem fog. De most mond azt, hogy nem zabálnivaló a pofija.
-Tényleg nagyon aranyos... Mi legyen a neve?
-Lássuk csak... Az első szavam rá az volt, hogy angyali, akkor Angel lesz.
-Na és még tetszik is neki. -kezdett ugatni Angel- Boldog Valentin Napot szerelmem.
-Köszönöm szívem. Nekem is van egy ajándékom a számodra. Pillanat. -és kigurultam az előtérbe a táskámhoz. kivettem belőle az én ajándékom és visszagurultam Angel-hez & Justin-hoz- Boldog Valentin Napot neked is szívem.
-Kösz Baby, de mi ez.


-Ez egy lánc. Rajta gyűrű medállal. És ezt nézd, szét lehet nyitni, így szétválasztod őket, hogy tudjuk hordani. Tessék ez a tied. 
- ☺ Köszi. Várj segítek. -helyezte a nyakamba a láncot- És most az enyém.
-Tetszik?
-Persze. Holnap fel is veszem.
-Okay. Szeretlek.
-Én is téged. -kezdtünk csókolózni, de Angel az ugatásával megzavart- Hé. Valaki figyelemre vágyik...
-Adjuk meg neki. Tegyük fel Twittere.
-Jó ötlet.
És készítettünk is egy képet róla. (A fenti kép került fel a Twittere)
"Az én Valentin Napi ajándékom @justinbieber-től. Ő a kis Angel. Újabb tag a családban. Hogy tetszik nektek? Én imádom."
Ezzel a felirattal került fel az oldalamra. Szinte pillanatok alatt százan Retwitter-tél és válaszoltak a kérdésre. Annyi legyen elég, hogy minden egyes követőmnek iszonyatosan tetszett Angel. Ezek után már idők kérdése, hogy milliónyi kis Angel hasonmás rohangáljon az utcákon. ☺
Arra a napra még egy gyógytorna is be volt programozva. Justin azt mondta, hogy minden egyes kezelésre elkísér. Nagyon örültem neki, mert ő inspirál a legjobban. Még egy kicsit játszottunk Angel-el, de utána elmentünk a gyógytornára. Elég izgalmas volt. Két karzat volt és azokra támaszkodva kellett végigmennem a pályán. Az első, nem önálló lépések nagyon nehezek voltak. Nagyon féltem, hogy elesek és beverem a fejem, de Justin minden lépésem mellett ott volt és segített. Dr. Smith is ott volt és segített. Mind a ketten biztattak  hogy nagyon jól csinálom. De én ügyetlennek éreztem magam. Minden 2. lépésemnél elestem. Nem szeretem, ha segítségre szorulok. Egyedül akarok megcsinálni mindent, de azért néha el kell ismerni, hogy van ami nem megy egyedül. Ez is egy ilyen helyzet volt. Minden porcikám már arra vágyott, hogy újra járni tudjak és ne ebben a tolókocsiban keljen közlekednem... Reménykedem benne, hogy ez a pillanat hamar eljön, és örömömre az eredmények is ezt mutatták....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése