163. rész - Justin Bieber velünk jön! -

Lefagytam ahogy ezt Justin elmondta... Mit elmondta? Elkiabálta gyakorlatilag az egész világnak.
Nem tudtam mit mondani. Váratlanul ért ez a bejelentése... Nem is gondoltam abba bele, hogy mit fogok mondani Justin-nak csak az járt a fejemben, hogy megint kezdődik minden előröl... A hátam közepére nem kívántam újra a médiát. Elegem van belőlük! Folyton bekavartak és olyat is megírtak amik közelében se voltak az igazságnak. Justin próbált megtanítani rá, hogy hogyan kezeljem de képtelen voltam megszokni őket... Aztán Selena... Úr isten! Ott van Selena, aki Justin barátnője! Nem akarom, hogy azt higgyék azért jöttem vissza New York-ba, hogy Justin-t elszedjem Selena-tól! Mert nem! Nem is szerepelt a terveim között az, hogy találkozunk... Áhh! Elegem van, hogy sose tudom kezembe venni az életem és én irányítani azt. Mindenkinek van valami hozzáfűzni valója, mindenki bele akar szólni miközben ez az én életem! Kicsit dühös lettem, fogtam magam és bementem Justin öltözőjébe, ahol minden ugyan úgy volt, mint ahogy hagytuk. Leültem a székre és a könnyeimet törölgettem...
-Csajszi... -lépett be pár perc múlva Jeremy a szobába- Mi a gond?
-Összezavarodtam...
-Mi történt? -nézett rám együtt érzően Jeremy-
-Nem értem Justin miért csinálja ezt...
-Mit?
-Ugyan Jeremy... Mikor ment fel a színpadra megcsókolt, most meg ez a dal és ez a bejelentés... Én megbolondulok!
-Sophie... Justin szeret téged.
-De... De ennek vége lett. És nem látja, hogy az ilyen dolgaival csak még rosszabb... És neki ott van Selena. Nem értem engem miért kezel úgy, mintha nem történt volna semmi...
-De tudja. Így akarja helyrehozni mindazt, amit elrontott.
-Jeremy... És ezt te honnan tudod?
-Beszéltem vele mikor visszajött Párizsból.. Tőled.
-Remek.. Oda se kellett volna eljönnie. Csak bezavart. Az se tudom mi van most, egyszerűen nem találom a helyem, érted Jeremy! Emily mondta, hogy jöjjek ki pár napra segíteni neki, hogy kicsit tereljem el a gondolataim... Hát nem sikerült!
-Értem... Tudod mit mondott Justin?
-Nem. -vágtam rá-
-Fontos vagy neki... Ramaty egy állapotban volt mikor hazajött. Ő hívott fel, hogy beszélnie kell valakivel, hogy menjek át hozzá. Átmentem és beszéltünk. Tanácsot kért, hogy mit tegyen... Nem tud kiverni téged a fejéből, bármit is tesz.
-De még is ott van neki Selena!
-Selena... Azt nem is nevezném kapcsolatnak. Messziről süt róluk, hogy csak az vezérli őket, mint régen.
-De Jeremy! Justin nekem azt mondta, mikor jött el, hogy ő szereti Selena-t! Most akkor mi van?
-Selena itt lényegtelen... Neki te vagy fontos! Neki te jelented a mindent.
-Ne mondd ezt!
-Pedig ez az igazság Sophie. És tudom, hogy neked is ő. Ha nem lenne fontos akkor abban a pillanatban elmentél volna innen, ahogy rájössz, hogy mi van itt. De nem tetted, sőt beszéltél Justin-nal... És csak is a te kérésed miatt csinálja most ezt az oltári show-t... Vedd észre, hogy ő még mindig ugyan úgy szeret mint régen.
-De Jeremy... Azt már nem lehet visszahozni.
-Hogy is mondja a fiam... Never Say Never! Ha mind a ketten annyira akarjátok, mint ahogy látszik rajtatok akkor ezen a kis szüneten nem fog múlni!
-Nem tudom mit csináljak Jeremy...
-Csak beszélj vele.
-Jó....
-Gyere, a buli kint van. -segített fel Jeremy és mentünk vissza a VIP szobába-
A koncert további része fenomenális volt. Justin a dalokat egymás után szünet nélkül adta elől. Már az utolsó dalok jöttek mikor hirtelen óriási zűrzavar lett hátul. Nem értettem semmit az egészből mikor 3 rendőr jelent meg a szobába és egyszerűen közölték, hogy a koncert végéig itt lesznek, majd Justin társaságában távoznak. Összezavarodottan néztem Jeremy-re majd  Scoo-ra. De ahogy láttam nekik se volt fogalmuk az egészről.
-Még is miért?! -lépett a rendőrök elé Scoo-
-Ön kicsoda?
-Scooter Braun, a menedzsere Justin-nak... Mi a gond?
-Ez engem is érdekelne! -lépett elő Jeremy- Az apja vagyok.
-Szép kis apa...
-Mit mondott ember?! -ment volna neki Jeremy a rendőrnek de Scoo lefogta-
-Justin Bieber ellen letartoztatási parancsunk van. Érkezett egy bejelentés, hogy ittasan és be nem számítható állapotban a tegnap éjszaka folyamán az utcán a megengedett sebességet átlépve közlekedett a városban...
-Az nem lehet! -döbbenten válaszolt Scoo-
-Van bizonyítéka ellene uram?
-Nincs de...
-Nekünk viszont van, hogy amit mondtam az megerősítsük.
-Akkor most mi lesz? -kérdezte Scoo-
-A koncert után Justin Bieber velünk jön a rendőrségre, ahol bíró elé kell állnia és felelősséget kell vállalnia a tetteiért.
-Nem lehetne ezt máshogy megoldani? -Jeremy-
-Nem uram. Papírunk van arról... -vette elő az iratot a rendőr- Hogy a fiatalembert még ma este be kell szállítanunk a New York-i rendőrkapitányságra.
Én csak döbbenten és csalódottan hallgattam a beszélgetést... Letartoztatják Justin-t? Drogozott és ivott? Ráadásul gyorsan is vezetett? Nem, ez nem lehet! Justin ennyire nem változhatott meg! Képtelen voltam elhinni, hogy Justin-ról van szó...! Fagyott tekintettel bámultam a papírlapot amin az szerepelt, hogy:
"Letartoztatási végzés!
 Azonnali hatállyal Justin Drew Bieber-t letartoztatásba kell venni. Oka: ittas vezetés, tudat módosító szerek hatása alatti gyorsulási versenyt rendezett az utcán. 
Adatok: 

  • Név: Justin Drew Bieber
  • Állampolgár: Kanada
  • Foglakozás: előadó
  • Apja neve: Jeremy Bieber
  • Esetszám: 11455CD142N_14W
Dátum: 2014. január 22.
New York-i rendőrség"

Döbbenten olvastam végig az iratot... Nem hittem még akkor se el mikor elolvastam! Csak azt kívántam, hogy az idő álljon meg itt ahol van! És mintha le is lassult volna... A rendőrök önelégült mosollyal a pofájukon nézték a koncertet azt várva, hogy Justin elköszönjön a rajongóitól, hogy majd utána bilincsbe fogva elvigyék. Jeremy mellkasába Pattie arca fúródott és nehezen, szaggatottan vette a levegőt. Scoo csodálkozó és döbbent tekintettel nézett ki a fejéből... Mintha azon kattognának az agytekervényei, hogy hogyan húzza ki Justin-t ebből a rémületes esetből... Nekem is azon járt az agyam, hogy mit tegyek. Úgy éreztem tennem kell valamit. Nem hagyhatom csak úgy, hogy elvigyék tőlem őt... Hisz ő életem szerelme!
De az idő nem állt meg! Justin mosollyal az arcán, mit sem sejtve, hogy mi vár rá elköszönt a Belieber-ektől... Vidáman jött hátra... Talán az járt a fejében, hogy végre jó útra tért, hogy végre minden rendbe jöhet. Nem is sejtette, hogy mi vár rá.... Szívem szerint odarohantam volna a lépcsőhöz és nem engedtem volna le a színpadról... De úgyse segített volna. A rendőrök simán eldobnának előle, mint egy vacak rongyot és már vinnék is őt... Valamit muszáj csinálnom... De már késő volt!
Justin mosolyogva bejött a szobába, ahol két rendőr azonnal megfogta a két karját. Látszott rajta, hogy meglepte a dolog, nem számított rá. Összeráncolt homlokkal és összezavarodottan mondta, hogy engedjék el. Erre a harmadik rendőr felolvasta neki a vádakat.
-Van valami ellenvetése?
-Engedjenek el! -ordibálta Justin-
-Uram, bármi amit tesz vagy mondd felhasználható lesz ön ellen a bíróságon. És a végzés szerint ön most velünk jön!
-Uraim! -lépett utánuk Scoo- Legalább annyit tegyenek meg, hogy a rajongók előtt nem bilincsben viszik el.
Míg a rendőr tanakodott odaléptem Justin elé, kinek szeme tele volt könnyel. Kezem az arcára helyeztem és letöröltem a legördülő könnyeit... Aztán hirtelen nyakába borultam.
-Itt leszek, számíthatsz rám! És Jeremy meg a többiek is melletted vannak!
-Sajnálom Sophie...
-Ne... Shh. -néztem a szemébe- Én is szeretlek! -majd végül megcsókoltam-
Aztán a következő pillanatban már el is vitték. Justin lehajtott fejjel tartott a kijárat felé, ami kinyílt és ott állt egy rendőrautó. Kinyitották az ajtót és Justin fejét lenyomva beültették a hátsó ülésre...
Olyan hirtelen történ ez az egész. Szinte pillanatok alatt lett vége a koncertnek és már vitték is le... Muszáj lesz valami tenni, hogy kihozzuk Justin-t!


3 megjegyzés:

  1. Ez a rendőrös sztori sajnos ismerős,de egyébként nagyon tetszett ez a rész is :) Már kíváncsi vagyok,hogy mi lesz most Sophie-val és Justinnal,mi lesz a médiával,és,hogy hogyan fogják kihozni onnan! Siess kövivel :)

    VálaszTörlés
  2. Sziaa:) huuu hol is kezdjem...mondjuk ott hogy 3napja olvasom a blogod az elejétől-végéig...egyetlen egy szóval tudnám jellemezni az olvasottakat(fejezeteket): IMÁDOM! Több 100blogot olvastam a tieden kívűl,és nem hazudok ha azt mondom,hogy a te blogod áll nálam az 1.helyezeten,ez a blog nekem a Favourite<3 Remélem nem szeretnéd abba hagyni az írást,mert kurvára ügyes vagy,és mert szeretném olvasni a blogodnak a további 100részét;) Folyamatos olvasód maradok!:) Hamar hozd a kövi részt.puszi Jenny:)

    VálaszTörlés
  3. Emailt nem tudok küldeni,de vedd úgy mintha ezt most oda küldtem volna..:)

    VálaszTörlés