124. rész - Erotika -

A finom pezsgő elfogyasztása után kiszálltunk a vízből és egymást átkarolva mentünk vissza a házba. Már elég későre járt, de megígértem Emly-nek, hogy ha nem megyek haza szólok neki. Nem akartam felhívni, mert akkor csak azzal jött volna, hogy menjek haza. Ismerem, és annak ellenére, hogy beleegyezett, nem fogja feladni. 
Előkerestem a telefonom és bepötyögtem egy üzenetet:
"Ma éjszaka itt alszom Justin-nál. Holnap valamikor hazamegyek. Jó éjszakát, puszi."
Nem akartam részletezni. Justin nem is hagyta. Folyamatosan a hasamat simogatta és a fülemet puszilgatta. Ezt mind addig, mikor nem nem bírtam tovább. Ledobtam a telefonom az asztalra, megfordultam és Justin nyakába ugrottam. Ajkaink azonnal egymásra találtak. Nem kellet sok, hogy a nyelvünk táncot járjon. Aztán Justin megragadta a combom és felkapott. Átkaroltam mindkét karommal a nyakát és kezeimmel a nedves hajába túrtam. A tartástól az izmai megmerevedtek, tökéletes karja ott volt az orrom előtt. Mikor ránéztem meglepődtem. Nem tudtam, hogy Justin ennyit jár kondizni.
-Te még is mennyit gyúrsz? -szólaltam meg-
-Épp eleget... Muszáj jó formában tartanom magam egy ilyen gyönyörű lány mellett.
-Azért nem vagyok olyan tökéletes.
-Miről beszélsz, a legszebb te vagy! Úgy imádlak, ahogy  vagy. nekem te így vagy tökéletes. -mosolyodott el Justin-
-De aranyos vagy. Imádlak!
Cuppantam rá újra ajkaira. Justin lassan a háló fele vette az utat. Az ágy elé érve óvatosan az ágyra helyezett, miközben ő rám nehezedett A sötétség miatt először a szemem sarkát csókolta meg, aztán az állam bal részét. Itt röhögtem el magam. Gyorsan felpattant Justin és a kapcsoló fele ment. Érzéki világítást állított be.
Az akvárium felőli lámpák fénye világította meg a benne lévő vizet és pár halat. Az ágy felett 2 lámba és az ágy szélénél 1 lámpa világította meg a szobát. 
Aztán Justin széles mosollyal jött vissza az ágyhoz, ahol én már feljebb kúsztam. Majd hirtelen megragadta a lábfejem és lehúzott az ágy szélére, közvetlenül maga elé. Lehajolt, lehelt egy csókot a számra, majd átkarolta a nyakam és felállított magával szembe. Lassan keze a hátamra vándorolt, ahol lágy simogatásokkal kényeztette a bőröm. Apró nyögések hagyták el a szám. Annyira jól esett újra Justin-nal lenni és boldognak lenni. Aztán Justin rátért a lényegre. A bikini felsőmet kicsatolta és óvatosan levette rólam. Közben folyamatosan a vállam és a karom csókolgatta. Végül a ruhadarabot a narancssárga fotelra dobta. Szorosan átölelt és újból az ágyra fektetett. Végigcsókolgat az egész felsőtestem és az ágyon heverő olajjal bekente a nyakam, a hasam és a melleim. Óvatosan beledolgozta azt a bőrömbe. Majd a lábammal is megcsinálta ugyan azt a folyamatot. Majd én egy hirtelen mozdulattal Justin fölé kerültem. Végigleheltem az izmos felsőtestét. Kockáira külön figyeltem, hogy annyi munka eredménye se maradjon ki a jóból. Aztán én is végiglocsoltam Justin testét. Végül levettem az egyetlen ruhadarabot, ami Justin-on volt. Megfogtam a gatyája szárát és lefele haladva lehúztam róla azt. Férfiassága szinte azonnal meg is mutatkozott. A környékét is bekentem olajjal és beledolgoztam a bőrébe. Úgy tűnt ez jól esik neki, hisz apró nyögések hallatszottak és egyre sűrűben kezdte venni a levegőt. Majd szép lassan visszatértem Justin ajkaihoz, amik tűzforróak voltak. Hirtelen beleharaptam az alsó ajkába, mire hirtelen felkapott és odább helyezett, ő meg a combomra ült. Kezével végigsimogatta a combom, míg végül a bikini alsómba bele nem akadt a mutatóujja. Aztán szép lassan elkezdte lefele húzni, míg végül felemelte a lábfejem és levette rólam az utolsó ruhadarabot. Majd újra fölém hajolt és ajkaink összeolvadtak. Lihegve toltam el Justin-t:
-Mi a baj? -lepődött meg-
-Nem kellene védekezni? -húztam fel a szemöldököm-
Azonnal felpattant és a éjjeliszekrény fele tartott. Kivett egyet a legalsó fiókból és útközben fel is helyezte. Onnan aztán nem volt megállás!
Az éjszaka az csodás volt. Hasonlóan éreztem magam, mint anno Párizsban, mikor először történt meg velem az a felemelő dolog, ami minden ember számára ízelítőt nyújt a mennyországból. Párizsban volt életem  első közösülése, Jutin-nal. Tudott róla és vigyázott is rám. Azóta elég sok minden megváltozott ezen a téren is. Sokkal merészebb és vadabb lettek azóta a sex. Szinte minden olyan dolgot kipróbáltunk már, amik kicsit izgalmasabbá tették mindezt, és segített is. Tudom és érzem, hogy soha nem lesz ennél jobb, senkivel. És nem is akarom, hogy legyen másvalaki. Lehet, hogy ez túl konzervatívnak tűnik, de most ezt érzem. És ehhez kétség sem fér hozzá. Tetszik, ahogy Justin minden egyes alkalommal vigyáz rám, hogy ne okozzon fájdalmat. Mindig tökéletes az előjáték és ez miatt tudom, hogy nem lesz baj. Teljes mértékben megbízom benne e téren és a többiben is. Ez az, amit soha nem éreztem és nem mertem érezni. Ez az, amiért tudtam, hogy Justin lesz számomra az első és remélhetőleg az utolsó is. Nem akarok mást, nem vágyom másra csak is Justin-ra!







6 megjegyzés: