142. rész - Tiszta fejjel -

Reggel elvégeztem a teendőimet, megreggeliztem és beültem a TV elé. Fél nyolcra volt megbeszélve, hogy Austin idejön. Nos, már fél nyolc múlt 10 perccel. Mikor már kezdtem remélni, hogy talán nem is jön, akor kopogtak az ajtón. Persze, hogy ő volt... Beszálltunk az autóba és a felvétel helyszínére tartottunk. Hát azt hiszem nem hazudok, ha azt mondom nem volt semmi izgalmas vagy említésre méltó az egész forgatás alatt. A legizgalmasabb is az volt, hogy az egyik táncos seggre vágódott az egyik ugrás során... Eléggé untam az egészet, alig vártam, hogy ennek itt mind végelegyen és menjek haza. Nem mintha otthon is olyan sok minden várna, de az mégse olyan uncsi mint itt ülni egy széken és nézni ahogy mások dolgoznak.
Szerencsére nem kellett túl sokat várnom, így már 1 órakor végeztek a forgatással. Fáradtságra hivatkozva Austin-nal gyorsan haza is vitettem magam. Szimpla 'Szia' után már a házban is voltam.


-Szia Sophie. -köszöntött Emily-
-Szia, a picik?
-Alszanak, végre.
-Látom kimerítettek. -ültem le mellé-
-Nem is kicsit... De már ilyen hamar vége a stúdiónak?
-Dehogy. Ma nem is voltam benn... Austin meghívott a forgatásra, én meg elmentem. Onnan jövök most.
-Aha...
-Most mi van?
-Austin? Az aki miatt összekaptatok Justin-nal?
-Igen.
-Nem gondolod, hogy kerülnöd kellene egy kicsit a srácot. Most, hogy Justin nincs itt minden nap...
-Tudom hova akarsz kilyukadni. És de, gondolkodtam, már tegnap is le akartam rázni, de annyira rámenős...
-Ezek csak kifogások. Zárd ki az életedből, ha Justin-t nem akarod bántani.
-Tudom...
-De most van egy jó hírem. -húzta ki magát Emily-
-Micsoda? Az most rám fér...
-Úgy tűnik beindult Katy karrierje..! Holnap már egy forgatáson veszünk részt.
-Komolyan?
-Igen... És Katy meg én is szeretnénk, ha te is ott lennél.
-Persze, hogy ott leszek. Ezt már nem hagyom ki.
-Akkor holnap reggel kilenckor már legyél kész. Akkor indulunk.
-Peter is jön & az ikrek is?
-Molly & Jack nem jön. Túl hosszú lenne nekik. A barátnőm bevállalt egy napot.
-Értem... Akkor négyen leszünk.
-Igen.
-Na akkor a holnapi nap is megbeszélve... Megyek sétálok egyet, rám fér.
-Okay, de siess haza, segíteni a vacsiban.
-Sietek. -indultam a szobám irányába-
-Sophie! -szólt utánam Emily- Angel-t is vidd magaddal.

-Jó, hogy mondod, elhanyagoltam  a napokban. Lehet, hogy hazafele jövet veszek neki valamit az állat boltban.

Aztán mentem átöltözni, valami kényelmes ruhába. Végül egy fekete ruhaszett mellett döntöttem, ami még jó is lesz a mai hűvös időjáráshoz. Angel nyakába akasztottam nyakörvet és már mentem is. Már volt egy megszokott utam, amit mindig bejárok, ha Angel-el megyek sétálni. Itt mindig kitisztul a fejem és mire hazaérek már tisztán látok mindent.
Most se volt másként. Tudtam, hogy Austin-nal többet nem találkozhatom. Justin így is ki volt bukva amikor szakmailag találkoztunk. Nem akarom egy gyerek miatt tönkretenni mindazt amit Justin-nal átéltem. Nem akarom eldobni magamtól mindazt, ami még várni fog rám Justin karjai közt. Muszáj lesz megszakítanom a kapcsolatot Austin-nal és minden próbálkozását hárítanom kell, különben nagyon nagy baj lesz. Bele se akarok gondolni, mi lesz ha bekövetkezik az amitől annyira félek...
Hazaérve az első dolgom az volt, hogy a Twitter-en kivettem a követettek listájából Austin-t és töröltem minden üzenetét, meg ami még hozzá kapcsolódott. Kicsit nyugodtabban mentem vissza a konyhába, Emily-nek segíteni a vacsorában. Aztán fürdés és egy kis Twitter. Megnéztem Justin legfrissebb Twitt-jeit, de a nagyobb része mind a koncertekről szólt és a rajongókról. Imádja a rajongóit. Tisztában van vele, hogy nélkülük nem tartana ott, ahol most. Imádja őket és mindig, mindenhol jelen vannak Justin életében. Ismerem annyira, hogy tudjam, ő szereti a rajongóit. Még ha mások régebb azt is mondták, hogy 'Justin Bieber singli', mára rájöttem ő sose lesz az. A rajongói mindig is a jobbik felét képezik, ők mindig a legjobbat hozzák kis Justin-ból és fordítva is. Elképesztő az a kapcsolat, ami Justin és a Belieber-ek között kialakult az évek alatt. Ezt mindig is irigyelni fogom, de Justin ezt a boldogságot és a Belieber-ekből áradó fenomenális energiát megérdemli.
Végül én is írtam egy bejegyzést:
"Holnap nagy nap... Katy első igazi munkája vár ránk. Már most izgulok, szerintem jobban mint ő... Szeretlek pöttöm!"
Aztán már feküdtem is le. Holnap korán kelünk és elég hosszú nap elé nézünk...

***

A délelőtt nagyon hamar elment. Katy a tökéletes formáját mutatta és nagyon aranyos volt minden egyes felvételen. A végeredmény, már most mérget vennék rá, elképesztő lesz. Nagyon büszke voltam Katy-re, aki élvezte a forgatás minden másodpercét. Emily-re & Peter-re nézve még a vak is láthatta volna azt a büszkeséget, ami a szemükben csillogott. Meg is értem, én is büszke lennék a lányomra, amikor látnám, hogy mekkora sikereket ér el csupán csak a személyiségével és a megjelenésével. A klipen dolgozó tucatnyi ember mind Katy és a videóban, anyukáját játszó nő kívánságait leste. Vicces volt, ahogy Katy mindig elküldte az egyiket vízért, ő pedig kénytelen volt elmenjen. Végül aztán Emily már rászólt, hogy azért viselkedjen úgy mint otthon, annak ellenére, hogy most a lábai előtt hevernek elég sokan... Én is próbáltam élvezni a napot. Jól is éreztem magam mindaddig a pillanatig, amíg Justin fel nem hívott...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése